Ensoul

Ensoul 1.1.3

Personaliseer je iPhone met wallpapers en contactfoto's

VOOR

  • Fris & gebruiksvriendelijk menu
  • Gebruik eigen of meegeleverde plaatjes
  • Goede bewerkingsopties

TEGEN

  • Creaties zelf toepassen op toestel

Goed
7

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de hulpprogramma's categorie voor alternatieve applicaties.

Met Ensoul creëer je wallpapers (achtergronden) en persoonlijke avatars (een soort pasfoto) voor de contacten in je iPhone of iPod touch. Door de intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige synchronisatie is het personaliseren van je toestel een fluitje van een cent.

Het menu van Ensoul is aantrekkelijk en bevat geen knop teveel. Links kies je Wallpapers of Contacts. Je importeert zelf foto's van je Mac of je gebruikt één van de achtergronden die Ensoul aanbiedt. In het midden van het scherm zie je meteen hoe het plaatje eruit ziet op een iPhone. Via de Edit-knop bewerk je de afbeelding. Zo sleep je het plaatje naar een bepaalde hoek en zoom je naar wens in of uit. Met een extra paneeltje draai je je creatie in de rondte of wijzig je contrast, helderheid en achtergrondkleur.

Een mooie achtergrond produceer je eenvoudig, maar ook het overzetten naar het toestel is een handmatig proces. Met een hulpmenuutje legt Ensoul uit hoe je achtergronden kopieert naar iTunes. Hierna stuur je nieuwe Ensoul-creaties met een klik op 'Sync' naar je iPhone. Het is echter teleurstellend dat je nog steeds je nieuwe wallpaper moet selecteren in de instellingen van je toestel.

Met Ensoul is het personaliseren van je iDevice zowaar een fijne taak. Het gebruikersmenu is fraai, het bewerken van afbeeldingen loopt vloeiend en het overzetten naar iPhone gaat van een leien dakje.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Ensoul

Download

Ensoul 1.1.3

Beoordelingen about Ensoul